top of page

TresSUNik workshops

Niets zo leuk als een workshop! Workshops kunnen zowel publiek als privé gegeven worden. Op mijn facebookpagina vind je de data terug voor mijn publieke workshops. De workshops kunnen ook privé gegeven worden dit kan vanaf 2 personen. Check mijn aanbod hier! Voor meer info neem gerust contact op.

IMG_5116.JPG

Mijn mama is de beste! - 2u

35€ p.p. (inclusief versnaperingen: +5€)

Als fiere mama wil je altijd dat je dochter straalt! Zelfs als ze naar school gaat. Maar weet je niet altijd wat gedaan met haar mooie haar? Dan kan ik je helpen met deze leuke workshop. Tijdens deze workshop leer ik je enkele speelse kapsels die elk speelmoment overleven en je kleine meid zal het mooiste kapsel hebben van de hele klas! Wie wil dat nu niet? ;)
*max. aantal personen: 10 (exclusief de dochters)
*Inbegrepen: speldjes, elastiekjes en boekje
*optioneel: fotoshoot, bubbels voor de mama's en de dochters, en versnaperingen

IMG_5014.JPG

Basic hairstyling - 2u

35€ p.p. (incl versnaperingen: +5€ p.p.)

Kom je elke dag niet verder dan een paardenstaart? Geen inspiratie voor dat leuke feestje? Jouw pinterest puilt uit van knappe kapsels maar je weet niet waar je moet beginnen?

Dan heb ik voor jou de oplossing met de workshop basic hairstyling. In deze workshop leer je de basistechnieken van vlechten en opsteken. Tips en tricks om toch nog een leuk kapsel uit je mouw te schudden. En last but not least na de workshop ontvang je een uniek boekje zodat je zeker niets vergeet ;)
* max. aantal personen: 10

* inbegrepen: speldjes, elastiekjes, en boekje

confetti Storm

Bachelorette of ladiesparty!

te bepalen

Een originele activiteit voor de vrijgezellen van je vriendin? Of een originele verrassing voor je vriendin's verjaardag? Dit is de meest sfeervolle workshop, graag een bepaald thema? Dat kan! Jullie kunnen op elkaar oefenen of individueel! Afsluiten kan met een leuke fotoshoot, en een mooi kapsel om misschien nadien nog een stapje in de wereld te zetten ;)
Duur, aantal personen en prijs worden besproken afhankelijk van de invulling van de workshop!

8BF1D907-1E1D-4398-A7ED-FB4EFFFF6855.jpg

Mijn papa is de beste! - 2 uur

35€ p.p. (incl versnaperingen: +5€ p.p.)

Weet je als papa niet altijd raad met het haar van je dochter? Dan is deze workshop iets voor jou! Vlechten, staartjes, gebruik van een donut, al deze technieken leer je in een handomdraai! Je dochter zal fier zijn met zo een toffe papa!
*max. aantal personen: 10 (excl de dochters)
* inbegrepen: speldjes, elastiekjes en boekje
*optioneel: fotoshoot, pintje voor de papa, bubbels voor de kindjes en versnaperingen!

Untitled

Verjaardagsfeestje aan huis

25€ / uur (exclusief verplaatsingskost*)

Zoek je een originele activiteit voor het feestje van je dochter? Ik kom bij jou thuis om gekke kapsels te maken voor jouw dochter en haar vriendinnetjes! Glitters, toffe kleuren, bloemen noem maar op! Alles voor een leuke namiddag aan jouw kindje te bezorgen!

*max. aantal personen: 10
* materiaal inbegrepen
* vanaf 15 km geldt er een kilometervergoeding volgens het wettelijke barema

Minimum lengte schouderlang haar is vereist.

Workshops: Alle services
bottom of page